Мениджърът Юрген Клоп отчете благоприятното отношение на привържениците на Ливърпул

...
Мениджърът Юрген Клоп отчете благоприятното отношение на привържениците на Ливърпул
Коментари Харесай

Това беше от перфектните мачове, радва се Клоп

Мениджърът Юрген Клоп регистрира удобното отношение на последователите на Ливърпул при успеха с 2:1 над Лестър по-рано денем. Мърсисайдци се оказаха догонващи след единствено три минути, само че мощната им игра беше възнаградена с два гола на Мохамед Салах след почивката.

“Искам да благодаря на почитателите на “Анфийлд”, тъй като тук може да се случи по този начин, че хората да станат нетърпеливи. Но те видяха, че ние опитвахме всичко и надлежно публиката ни помогна”, съобщи немският ментор.

“Този мач беше от съвършените с изключение единствено на обстановката при попадението на противника - добави Клоп. - Реагирахме по допустимо най-хубавия метод. Това е огромна крачка напред за нас.”
You know it’s a good result when the Klopp hugs come out ‍ Great fight and character shown by the boys today and a big win! #YNWA pic.twitter.com/aZHnu8ThPo
— Alex Ox-Chamberlain (@Alex_OxChambo) December 30, 2017

Нямаше по какъв начин той да не отличи и Салах: “Днес той вкара два прелестни гола. Петата при първия…честно казано, не ми харесва доста потреблението на тази част от крайници. А за втория - ох, това придвижване на тялото… Мохамед към този момент не ме изненадва. Той пропусна през първата част, само че това се случва. Като цяло тимът беше приказен. Окс влезе толкоз мощно, същото важи за Клаван и Вайналдум. Емре Джан пък направи страховит мач.” Премиър лийг 21 кръг, събота 30 декември  Ливърпул 2:1краен резулат  Лестър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР