Мениджърът Юрген Клоп е в основата на спечелването на Шампионската

...
Мениджърът Юрген Клоп е в основата на спечелването на Шампионската
Коментари Харесай

Карагър със силни думи за Клоп: Той е специален

Мениджърът Юрген Клоп е в основата на спечелването на Шампионската лига от Ливърпул, съобщи някогашният бранител на "червените " Джейми Карагър.

Защитникът Върджил ван Дайк и вратарят Алисон Бекер са създали разликата сред Ливърпул и Тотнъм във финала в най-силния клубен шампионат в света, безапелационен е някогашният британски национал.

Късно нощес мърсисайдци победиха с 2:0 Тотнъм в дуела за трофея, игран в Мадрид.

"Клоп е номер 1 в клуба. Той е мениджърът, само че и най-важната фигура. Ако ме попитате кого бих желал да изгубя сред Клоп и Ван Дайк, несъмнено ще кажа Ван Дайк. Клоп е специфичен управител. Не знам каква е обстановката към него, само че бих му дал нов контракт. Винаги работи по седем години в клубовете си и през 2022 година ще направи седем сезона в Ливърпул. Но сезоните му може да станат и 17, в случай че зависи от мен. Ван Дайк и Алисон направиха огромната разлика сред тимовете ", разяснява Джейми Карагър.

"Харесвам доста Тотнъм и работата на Маурисио Почетино. В предходни сезони лондончани завършваха над Ливърпул във Висшата лига. Те не са купували футболист от повече от две години и това демонстрира работата на Почетино ", съобщи Карагър пред "Скай Спортс ". /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР