Мениджърът Шон Дайк се притеснява, че през следващите няколко седмици

...
Мениджърът Шон Дайк се притеснява, че през следващите няколко седмици
Коментари Харесай

Шон Дайк се страхува, че ще загуби четирима важни футболисти още преди края на сезона

Мениджърът Шон Дайк се тормози, че през идващите няколко седмици може да загуби четирима футболисти от първия тим на Бърнли, които са с изтичащи контракти. Това са Джеф Хендрик, Аaрън Ленън, Фил Бардсли и Джо Харт, които са с договори до 30 юни.

Запитан дали има действителна заплаха да загуби четворката и да довърши сезона с лимитирани запаси, Дайк сподели: " Чакам президентът на клуба да направи това, за което съм го посъветвал преди няколко месеца. Надявам се да преподпишем с някои играчи. Ако това не се случи, просто ще довършим сезона с разредени редици ".

Харт въпреки всичко е най-вече запаса на Ник Поуп, само че Бардсли и Хендрик са твърди титуляри, а Ленън влиза постоянно от пейката.

Дайк продължи: " За страдание, тук постоянно оставяме договорите да стигнат съвсем до самия край. В последна сметка, в случай че правиш това, рано или късно ще изникнат сходни обстановки. В случая повлия и COVID-19, за който никой не беше квалифициран. Остава ни просто да се надяваме футболистите ни да продължат договорите си с по още един месец, тъй като това е всичко, което клубният президент позволява сега. Чакаме демонстрация на благосклонност от тях, само че в случай че не го създадат, аз ще ги схвана. Просто времената са странни и несигурни, а те би трябвало да се грижат за личното си бъдеще. Ще разберем повече в идващите няколко дни ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР