Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино вярва, че едно силно начало

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино вярва, че едно силно начало
Коментари Харесай

Почетино: Трябва да стартираме новия сезон по-добре

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино има вяра, че едно мощно начало на идващия сезон ще разреши на тима да насочи предизвикателство към първенеца Манчестър Сити и другите тимове любимци за купата във Висшата лига. “Гражданите” победиха Тотнъм с 3:1 на " Уембли " в събота, а Уест Бромич Албиън завоюва с 1:0 против Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " в неделя и по този начин Манчестър Сити стана предварително първенец на Англия. Загубата постави завършек на серията на " шпорите " от 14 мача без загуба в шампионата, а поради неприятния старт на акцията Тотнъм заема четвъртата позиция в класирането пет кръга преди края на сезона.

" Много сме разочаровани, тъй като в събота загубихме от един от най-хубавите тимове в Европа и сигурно от най-хубавия в Англия ", сподели Почетино. " Ние имаме вяра, че сме в положение да победим всеки тим. Това е добре, само че не е елементарно да играеш устойчиво през целия сезон. Предизвикателството за нас през идващите няколко години е да бъдем поредни, да се опитаме да стартираме сезона по-добре. Сити стартира сезона в действителност добре, а ние имахме доста проблеми ", добави Почетино.

Защитникът Тоби Алдервейрелд, който имаше проблем с контузия на бедрото, ще се завърне в отбора на Тотнъм за мача против Брайтън във вторник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР