Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира отношенията си с колегата

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира отношенията си с колегата
Коментари Харесай

Моуриньо разясни отношенията си с Клоп

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разяснява връзките си с сътрудника си от Ливърпул Юрген Клоп. Португалският експерт съобщи, че не е другар с германеца, само че и няма проблем с него. Тази вечер "шпорите " от Лондон одобряват в столицата британския първенец в завладяващ конфликт от 20-ия кръг на Висшата лига.

"Не съм другар с Юрген тъй като, в никакъв случай не съм прекарвал време с него. Когато познаваш един човек, можеш да кажеш: "Харесвам го, той ми е другар " или "Не го одобрявам, не ми е другар ". Отношенията ми с Юрген се свеждат до 5 минути преди мача и 5 минути след мача. Това, което мога да кажа за Юрген, е, че той е сътрудник, който почитам и с който нямам никакъв проблем. И имам вяра, че за него нещата стоят по същия метод. Никакви проблеми ", показа, представен от Goal.com, 58-годишният Моуриньо.

Тотнъм заема шесто място в класирането към днешна дата, само че при победа тази вечер ще се изкачи на четвърто и ще бъде с мач по-малко. Ливърпул е пети, с точка повече, само че и мач повече от "шпорите " все още.

През декември Моуриньо се заяде с Клоп след успеха на "мърсисайдци " над лондончани с 2:1 на "Анфийлд " след решителен гол в самия завършек на Роберто Фирмино.

Тогава той съобщи, че наставникът на Байерн Мюнхен Ханс Флик, а не Клоп е трябвало да завоюва премията "Треньор на годината " на ФИФА. Освен това тогава португалецът сподели оше, че по-добрият тим е изгубил въпросния конфликт.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР