Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че иска от футболистите

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че иска от футболистите
Коментари Харесай

Конте иска повече концентрация в края на мачовете

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте съобщи, че желае от футболистите си да остават фокусирани до самия завършек на мача и да не подценяват обстановки.

Тотнъм завоюва с 3:2 над немския Айнтрахт (Франкфурт) в Шампионската лига нощес, само че позволи попадение на съперника с 10 души и точно това провокира гнева на италианския експерт.

След като изоставаха с 0:1, Шпорите вкараха три гола, само че по-късно трябваше да треперят за успеха, в това число и поради изпуснатата втора дузпа в мача от Хари Кейн.

" Честно да ви кажа, усещах се в заплаха в последните минути. Опитах се да бъда зает в мача по този начин, че да накарам нашите футболисти да бъдат по-концентрирани и да запазим резултата, тъй като тази победа е в действителност доста значима в общоприет проект “, съобщи Конте след срещата.

" Но в последна сметка, случилото се заключителните минути ще ни накара да си научим урока и да не вършим същото в идващите мачове. Трябва да бъдем съсредоточени до последния съдийски сигнал. “

Той добави, че няма да отделя изпуснатата дузпа от Кейн от цялостното му показване в мача, което дефинира като положително. И изрази вяра, че освен той, само че и останалите от тима ще бъдат възобновени за гостуването на Евертън в шампионата на Англия.

" Ние приказваме за футболист, който доста, доста мъчно можеш да видиш да пропуща дузпа. Той е същински " палач " от бялата точка. Мисля, че през днешния ден беше фактически доста изтощен в края на мача, тъй като той тича доста и игра за тима. И игра в действителност фантастично през днешния ден.

" Хари Кейн вкара и това е добра вест за нас, за головите ни благоприятни условия, които се откриват. Също по този начин мога да отбележа и играта на Сони (б.р – Хюн Мин-Сон). В края на краищата срещата приключи, а ние спечелихме и водим в групата. Сега би трябвало да се насочим към мача с Евертън, тъй като и той няма да бъде по-малко сложен “, изясни Конте.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР