Мениджърът на призна, че клубът ще се опита да привлече

...
Мениджърът на призна, че клубът ще се опита да привлече
Коментари Харесай

Клоп: Ще се опитаме да вземем нов защитник, но не знам дали ще успеем

Мениджърът на призна, че клубът ще се опита да притегли нов централен бранител, само че не може да каже дали ще успее да го направи до затварянето на трансферния прозорец, което ще стане факт в понеделник вечерта. Снощи бе сменен наложително на почивката в дербито с, като по-късно през днешния ден би трябвало да стане ясно какъв брой тежка е неговата травма в глезена. Така единствените играчи, с които Юрген Клоп разполага в тази зона, са Рис Уилямс и Нат Филипс., който размени, през вчерашния ден също пропусна дербито с Тотнъм поради мускулна контузия. Той сигурно няма да бъде разполагаем и за гостуването на в неделя.

" Надяваме се въпреки всичко, че травмата на Матип няма да е толкоз сериозна. Все още нямаме резултатите от скенера. Ще знаем повече след три-четири часа. Фабиньо няма късмет да играе през уикенда.

Не знам дали ще притеглим нов централен бранител, само че ще се опитаме. Опитваме се, само че няма какво да кажа, до момента в който нещо не се случи, тъй че ще забележим. Ситуацията от през вчерашния ден не прави нещата по-лесни. Все още опитваме да вършим верните неща. Ако е допустимо, ще създадем нещо. Ако не - няма.
Мислите ми не са се трансформирали, въпреки че в думите може да има смяна. Ситуацията обаче е същата. Работим върху това. Ще забележим. Всичко при нас е дълготрайно.

Не съм сигурен дали сега има даже бранител за 80-милиона, който да е разполагаем, или който други тимове да се пробват да продадат. Трябва да се опитаме да намерим точния състезател, който дава отговор на нашата финансова обстановка ", съобщи Клоп на конференцията си преди неделния конфликт с Уест Хам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР