Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни сподели очакванията си за

...
Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Уорън Фийни: Берое е един от отборите, които ме впечатлява

Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни показа упованията си за идния мач против Берое от 2-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят е в понеделник, 2-и август, от 21:00 ч. на стадион " Христо Ботев ".

" Очаквам следващия сложен мач в Първа лига. Както няколко пъти към този момент споделих, Берое са един от тимовете, които доста одобрявам като жанр на игра. Откакто съм в България това е един от тимовете, които впечатляват със своето показване. За да преодолеем подобен противник, би трябвало да покажем доста мощна игра. Ще бъде равносилен и сложен мач.

Момчетата бяха разочаровани от резултата в първия мач против Ботев. Но мисля, че в случай че играем, както играхме през второто полувреме, тогава ще имаме положителни шансове за триумф. В идващите кръгове предстоят мачове против тимове от първата част на класирането на предишния сезон, тъй че ни чакат сложни борби.
 Пирин се отхвърли от Диего Фераресо
Пирин се отхвърли от Диего Фераресо

Двете страни не са се разбрали

Имаме качествени футболисти, които знаят по какъв начин се печелят мачове. Извън групата остава единствено Александър Дюлгеров, който продължава лекуването на контузията в глезена.

През седмицата момчетата работиха добре. Тренирахме много статични положения, които мисля, че може да имат доста огромно въздействие върху развръзката на идния дуел.

Беше отлично да забележим поддръжката на нашите почитатели при гостуването на Ботев (Пловдив). Надявам се, последователите да дойдат в понеделник вечер и да поддържат тима, както те си знаят. Подкрепата на нашите почитатели е фундаментална в сложния ни път в Първа лига. Надявам се и да ги зарадваме с добра игра и сполучлив резултат ", съобщи Уорън Фийни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР