Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау ще разполага със 75 милиона

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау ще разполага със 75 милиона
Коментари Харесай

Еди Хау научи с каква сума ще разполага за лятна селекция

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау ще разполага със 75 милиона паунда за лятна селекция. Според „ Дейли Мейл “ това е съобщило управлението на „ свраките “ на младия експерт, като ограничаването се постанова, с цел да може клубът да влезе в границите на финансовия феърплей.

Новината не е доста оптимистична за Хау, който е имал проекти да притегли най-малко четирима нови играчи – халф, ляв бек, централен бранител и поливалентен нападател. Твърди се, че преди всичко в листата на мениджъра е Джеймс Мадисън от Лестър, за който „ лисиците “ желаят към 60 милиона. Имената на Скот Мактоминей, Мойзес Кайсесо, Конър Галахър и Ким Мин-Жае също циркулираха в британските медии като трансферни цели на „ свраките “.

Нюкасъл похарчи към 250 милиона паунда за три трансферни прозореца, откогато клубът се снабди с богати саудитски притежатели. Сега обаче „ свраките “ не могат да трансферират границата от 80 милиона. За да стане това, Нюкасъл сигурно би трябвало да продаде някой от актуалните си играчи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР