Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира жребия за

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира жребия за
Коментари Харесай

Солскяер: Явно ще трябва да минем по трудния път до финала

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разяснява жребия за 1/4-финала за ФА Къп незабавно откакто отборът му в профил Челси след триумф с 2:0 на “Стамфорд Бридж”. Жребият бе изтеглен минути след края на дуела и отреди “Червените дяволи” да гостуват на Уулвърхамптън. Норвежецът не бе изключително удовлетворен от този факт и съобщи, че очевидно отборът му ще би трябвало да извърви сложния път до финала, откакто в предходните два кръга бе посетител поредно на лондонските Арсенал и Челси.

“Отново сме посетители! След Арсенал и Челси се надявах този път най-малко да сме домакини. Но това е ситуацията. Ще играем с Уулвс на открито. Явно ще би трябвало да извървим сложния път до финала. Те са доста тежък съперник”, счита Солскяер.

След това той бе помолен да разяснява срещата с Челси и представянето на неговите играчи.

“Представихме се фантастично. Тактиката ни проработи. Бях помолил футболистите в центъра на терена - Андер, Пол и Неманя - да работят малко по-напред, да пробват да влизат в наказателното поле по-често и това се получи. В същото време отбраната ни през второто полувреме, когато бяхме притиснати, се оправи фантастично. Крис Смолинг не бе играл два месеца, само че се показа брилянтно в този двубой”, добави експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР