Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не се отказва от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не се отказва от
Коментари Харесай

Моу готов и на замяна, за да вземе халф на Барса

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не се отхвърля от желанието си да притегли халфа на Барселона Иван Ракитич, написа Diariogol.com.

Според информацията на изданието, Специалния следял много изкъсо ситуацията в каталунския гранд, както и протичащото се към хърватския национал. Бидейки добре осведомен с процесите, течащи на „ Камп Ноу “, португалският експерт размишлявал върху опцията манчестърци да предложат и подмяна на „ блаугранас “.

Твърди се, че на Театъра на фантазиите били подготвени да се разделят с Антони Марсиал. Те желали да го включат в договорката, като съгласно Жозе в негово лице каталунците ще намерят точния нападател, който търсят, без да нарушават салдото сред Лео Меси, Луис Суарес и Усман Дембеле.

Марсиал се причисли към манчестърския гранд през сезон 2015/16 от Монако. През актуалната акция роденият през 1995 година французин е взел присъединяване в шест мача на „ алените дяволи “, като е отбелязал три гола. Само в един случай Марсиал е почнал като титуляр. Става дума за дуела с Лестър (2:0).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР