Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че постоянните

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че постоянните
Коментари Харесай

Тен Хаг обяви дали Марсиал остава в Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че непрекъснатите травми вършат мъчно пълноценното потребление сега на нападателя Антони Марсиал, само че сигурно французинът е част от проектите и за идващия сезон.

Марсиал изигра първи мач като титуляр от средата на януари насам при равенството 2:2 със Севиля в четвъртфиналите в Лига Европа, само че остана на терена 60 минути и беше сменен по-късно. Проблеми с формата, със остарели и нови травми, попречиха на Марсиал да показва качествата си, като досега е играл в 18 мача във всички шампионати, само че единствено в 10 от тях е бил титуляр.
Попитан има вяра, че Марсиал ще бъде част от тима и отсега нататък, загар Хаг сподели пред публицистите: " Трудно е да се каже, тъй като досега историята демонстрира друго, само че аз персонално бих желал той да остане, тъй като е страховит футболист. Антони несъмнено има качества да играе футбол на високо равнище. Когато той е във форма, нашият тим без подозрение играе по-добре ", споделя още Тен Хаг.
Нидерландският експерт разказа Марсиал като поливалентен футболист, който може да играе на разнообразни позиции, само че най-добре си личат уменията му, когато е подложен в предната атакуваща линия.

" Мисля, че може да играе начело, на върха. Много е добър като централен нападател, само че също по този начин не е проблем да се показа на високо равнище и като крило. Изобщо на всички места в атакуващата зона ", изяснява някогашният ментор на Аякс. И откакто Маркъс Рашфорд има разтежение в слабините, Марсиал сигурно ще стартира през днешния ден като титуляр против Нотингам Форест.

Юнайтед сега е на 4-о място в класирането с 56 точки, като изостава със 17 от водача Арсенал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР