Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че на
Коментари Харесай

Тен Хаг с остра критика към играчите на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че на футболистите му им липсва пристрастеност, а методът им на отпадане в шампионата Лига Европа нощес, е " недопустим ". Червените дяволи бяха унищожени с 0:3 при визитата си на стадион " Рамон Санчес Писхуан " в Севиля и напуснаха шампионата с общ резултат 2:5.

Юсеф Ен-Несири вкара два пъти за севилци, които са 13-и в Ла Лига, откривайки резултата и по-късно постави и точка на разногласието. За 2:0 се разписа Лоик Баде две минути след началото на второто полувреме. Но по-смешното беше, че Юнайтед заплати налог на нелепи неточности на капитана Хари Магуайър и на вратаря Давид де Хеа, който неуместно се опита да почисти топка пред наказателното си поле.

След мача Тен Хаг беше запитан дали футболистите на Севиля са посочили повече воля за победа, на което той отговори: Трябва да призная, че това е истината. Трудно е, мъчно е да се преглътне, само че това е истината. "

И добави, че тим като Юнайтед би трябвало да демонстрира на терена в такива мачове повече предпочитание и повече самообладание, когато играе с топката.

" Когато футболът ви нанесе удар, като при първия гол, би трябвало да се справите с него и да продължите напред. Тука не приказваме за никакви футболни качества, а става дума за темперамент. А той се съчетава от предпочитание и пристрастеност в играта ", добави експертът. " Домакините имаха повече предпочитание да завоюват. Мисля, че е недопустимо, когато си футболист на Манчестър Юнайтед. Не го разбирам ", приключи той.

В неделя играчите му се изправят против Брайтън в полуфинал на шампионата за Купата на Англия преди да гостуват на Тотнъм в Премиършип.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР