Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че може

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че може
Коментари Харесай

Тен Хаг: От първия момент видях, че Рашфорд има голям потенциал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг счита, че може да направи Маркъс Рашфорд най-хубавият нападателен футболист в света и да засенчи даже французина Килиан Мбапе, написа британският вестник " Сън ".

" От първият миг видях, че Маркъс има голям капацитет ", сподели Тен Хаг по-късно повече от четири месеца взаимна работа с британския национал.

" Вярвам, че що се отнася до позиционирането на Маркъс в отбрана, съвсем няма по-добър футболист в света от него. Може да се види, че е подобрил играта си, когато не владее топката ", съобщи още мениджърът на " алените дяволи ".

Ерик загар Хаг се надява Рашфорд да се довери на проекта, който той има за него, само че запитан дали може да го убеди да преподпише контракта си с Манчестър Юнайтед, експертът разяснява:

" Не мога да отговоря на този въпрос. Това е решение на Маркъс, това, което ние можем да създадем е да му покажем, че на него това е най-хубавият клуб. Точно това ще се опитаме да реализираме - да му предложим вярната среда, с цел да напредва и да се развива. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР