Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще проведе днес

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще проведе днес
Коментари Харесай

Днес е решителният ден за Роналдо в Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг ще организира през днешния ден диалог с Кристиано Роналдо на клубната база в Карингтън. Според медиите на Острова след срещата нидерландецът ще вземе решение дали да върне португалеца в първия тим.

Петкратният притежател на „ Златната топка “ бе отхвърлен от главната група и санкциониран с две седмични заплати, откакто напусна терена малко преди края на мача с Тотнъм, в който остана запаса. В днешния диалог Тен Хаг желае да види, че Роналдо е същински разкаян от постъпката, с цел да му разреши да се завърне към отборните тренировки. 

Въпреки че мениджърът съобщи пред медиите, че Роналдо ще остане до края на сезона и той ще продължи да разчита на него, нидерландецът към този момент е оповестил пред клубните шефове, че е склонен португалецът да напусне още през януари, в случай че въобще се появи клуб, който да прояви интерес към него. 

Според „ Дейли Мейл “ има огромен късмет Челси да се окаже идната спирка за CR7. Новият притежател на лондончани Тод Боели към момента не се е отказал от тази концепция. Освен това американецът в близки връзки с Жорже Мендеш, който е сътрудник на Роналдо. Това също може да улесни процеса.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР