Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг показа решителност преди

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг показа решителност преди
Коментари Харесай

Тен Хаг: Ние не говорим за квадрупъл

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг сподели увереност преди гостуването на Ливърпул в дуел от 26-ия кръг на Висшата лига.

„ Червените дяволи “ ще търсят първа победа на „ Анфийлд “ от 7 години насам, като те имат всички остования да са спокойни, защото са в по-добра форма от отбора на Юрген Клоп, който победиха с 2:1 по-рано през сезона.
 
„ Бил съм на „ Анфийлд “ и чакам с неспокойствие още веднъж да отида там. Знам, че ситуацията ще бъде страхотна. Атмосферата ще бъде враждебна, само че това ни харесва. Разбира се, да се надигнем против Ливърпул на този стадион е тестване, само че ние го чакаме с неспокойствие. Знаем, че ще бъде мъчно и ще страдаме, само че играчите ми са готови “, съобщи Тен Хаг.

Той похвали работата на своя противник: „ Ливърпул има в действителност положително управление и добър метод на игра, както и добра тактика. Така че не мисля, че тази епоха, в която доминирха с Манчестър Сити, е завършила. Ние обаче не обсъждаме другите клубове, а можем да приказваме единствено са нас. Мисля, че вървим в добра посока. Изправяме се против приказен противник “.

„ Мисля, че имахме много положителни мачове като посетител през този сезон. За мен няма разлика къде играем. Черпим сила от това, че играем на всеки три-четири дни. Ние обаче не приказваме за квадрупъл. Това е за мечтатели и за почитателите. Ние приказваме единствено за идващия мач, а той е огромен “, сподели нидерландецът.

„ Има футболисти, които се завръщат. Люк Шоу не беше разполагаем за последния мач. Очакваме в този момент да се завърне. Джейдън Санчо бе болен. Трябва да забележим по какъв начин се развиват нещата при него “, приключи Тен Хаг на пресконференцята преди дуела в неделя, 5 март.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР