Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори на днешната

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори на днешната
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг упрекна Роналдо за своеволията му през лятото

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг приказва на днешната си конференция преди мача с Омония от шампионата Лига Европа на " Олд Трафорд " на следващия ден вечер от 22:00 часа. Той за следващ път разяснява тематиката за Кристиано Роналдо, който от началото на сезона не е измежду титулярите, а нидерландецът разчита на него най-вече в шампионата Лига Европа.

" Искам да го поддържам допустимо най-вече. Ние обаче имаме избрани условия към играчите и чакаме избрани неща за дадени позиции. Стремя се да извлека най-хубавото от Кристиано. Вече той е в по-добра форма и съм удовлетворен. В началото обаче нещата не стояха по този начин, тъй като физическото му положение не беше на висота. За следващ път се потвърди, че никой не може да си разрешава да пропуща предсезонната подготовка ", съобщи Тен Хаг.

През миналия уикенд Антони Марсиал получи конутзия и няма да е разполагаем за срешата с Омония (Никозия) от Лига Европа в четвъртък вечер. Това " отваря вратата " на Роналдо за място в стартовите 11.

Наставникът дефинира, че задачата пред съставът му да завоюва групата, макар че сега " алените дяволи " са втори.
 Британски милиардер е желал да закупи Манчестър Юнайтед
Британски милиардер е желал да закупи Манчестър Юнайтед

Клубът обаче не се продава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР