Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се оплака, че клубът

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се оплака, че клубът
Коментари Харесай

Гуардиола: Щяха да ни разкъсат, ако харчехме като Челси

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се оплака, че клубът се третира по друг метод по отношение на други по отношение на харчовете на трансферния пазар от страна на медиите и почитателите. 

Според испанеца " жителите " са щели да бъдат " раздрани ", в случай че са харчели по метода, по който го прави Челси през последните 12 месеца.

" Ако ние харчахме по този начин, щяхме да бъдем под наблюдаване, каквото не може да си визиите. Аз самият нямаше да мога да бъда тук, тъй като вие щяхте да ме убиете ", сподели испанецът пред кореспонденти.

" Следим какво се случва на пазара и даваме парите, които считаме за рационални за даден състезател. Ако усетим, че не можем да платим желаната цена, постоянно можем да разчитаме на нашата академия ", добави той.

През лятото Манчестър Сити притегли хърватите Йошко Гвардиол и Матео Ковачич за общо към 110 милиона лири. В същото време Челси взе осем нови, като единствено през последната седмица " сините " похарчиха към 160 милиона лири за халфовете Мойсес Кайседо и Ромео Лавия.

" Не подлагам на критика Челси и за секунда. Но считам, че в случай че ние бяхме в такава обстановка, към този момент щяхме да сме мъртви. Нека те харчат, както намерят за добре. Това е бизнес. Те продадоха много играчи това лято, тъй че могат да си го разрешат ", заключи Гуардиола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР