Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна след срещата с

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна след срещата с
Коментари Харесай

Гуардиола: Имахме късмет, че не получихме гол

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна след срещата с Атлетико (Мадрид) в Испания в четвъртфиналите на Шампионската лига, че домакините са били по-добрият тим през второто полувреме. Двубоят на стадион „ Уанда Метрополитано “ приключи при резултат 0:0 и с помощта на триумфа с 1:0 в първия мач в Манчестър, футболистите на Гуардиола се класираха за полуфиналите.

„ Имахме шанс, тъй като не получихме гол. Стигнахме до полуфиналите и като цяло считам, че е справедливо “, добави Пеп Гуардиола, който стана първият треньор, класирал се девет пъти за топ 4 в Шампионската лига. В идващият стадий Сити ще играе с Реал (Мадрид).

„ Имам единствено положителни думи за Диего Симеоне. Той може да играе както си желае, несъмнено. Никога не бих споделил противоположното. Всичко, което споделих, е, че беше мъчно. Те знаят по какъв начин да реализират това по-добре от всеки различен. Но не ме разбирайте неверно, тъй като в никакъв случай не съм подлагал на критика Атлетико “, добави Гуардиола.

„ Противникът ни притисна, а ние като че ли забравихме да играем. Отдавам им дължимото за това. Сега честваме, само че по-късно второ полувреме, можехме да отпаднем. Бяхме в неволя, а те имаха шансове да отбележат гол “, призна испанският експерт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР