Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отхвърли информациите, че в

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отхвърли информациите, че в
Коментари Харесай

Гуардиола разкри детайли около договора на Халанд

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отхвърли информациите, че в контракта на Ерлинг Хaланд откупна уговорка след успеха над Копенхаген с 5:0 в групите на Шампионската лига.

" Не е правилно. В контракта на Халанд няма такава откупна уговорка за Реал Мадрид или който и е да е различен тим ", съобщи Гуардиола във връзка изказванията в някои медии, че Реал Мадрид ще има опция да притегли норвежкия нападател през 2024 година.
 Манчестър Сити победи Копенхаген с 5:0
Халанд с два гола при погром на Сити над Копенхаген, Борусия (Дортмунд) разпиля Севиля

По едно попадение прибавиха Риад Марез и Хулиан Алварес

" Не можем да направляваме слуховете или това, което хората приказват. Тревожа се единствено за нещата, които можем да направляваме. Важно е, че Холанд се приспособява бързо към тима. Смятам, че е благополучен тук. Искаме всички наши футболисти да са щастливи. Тук хората го харесват, той се усеща добре, тъй че това е най-важното ", разяснява Пеп Гуардиола за Ерлинг Холанд, който означи два гола при триумфа над датския отбор.

Гуардиола добави, че решението да смени норвежеца на почивката не е било авансово планувано, само че той като Сити към този момент имаше преднина от три гола, той се е възползвал от опцията да даде отмора на нападателя. " Ако мачът бе по-завързан, той щеше са остане на терена, само че при тази обстановка, беше по-добре да си почине. Ерлинг желае същото като нас - да побеждаваме. Той направи хеттрик в предходните мачове. Разбира се, в случай че беше играл още 45 минути, щеше да има още благоприятни условия за гол, само че ние желаеме всички да получат късмет ", сподели още испанският експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР