Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази възхищението си от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази възхищението си от
Коментари Харесай

Гуардиола: Никой не може да се мери с Меси, той е най-добрият

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази възхищението си от звездата на Аржентина Лионел Меси след извоюваната купа от Световното състезание в Катар. Гуардиола бе треньор на Меси в продължение на четири години в Барселона.

" Всеки има своето мнение, само че никой не може да подложи на подозрение, че той е измежду най-великите. Казвал съм доста пъти, че за мен той е най-хубавият. Дори да не беше спечелил международната купа, моето мнение нямаше да се промени за това какво той е направил за футбола. Разбира се, за него това е коронното достижение в една изключителна кариера ", разяснява Гуардиола.

" За мен е мъчно да схвана по какъв начин някой състезател от последните 50-70 години може да се мери с това, което Меси е постигнал. Хората, които са гледали Пеле, Ди Стефано или Марадона, от време на време имат сантиментални визии ", добави треньорът на Сити.

В същото време Гуардиола призна, че престоят му при " жителите " няма да е пълностоен, в случай че отборът не завоюва Шампионската лига. " Това не е единственият трофей, само че признавам, че него желаеме най-вече и интервалът ми тук няма да е пълностоен, в случай че не го спечелим. Ще дам всичко от себе си, с цел да го създадем, до момента в който съм тук. Имам чувството, че Сити ще го завоюва рано или късно ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР