Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че Димитър Бербатов

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Гуардиола: Не видях характер и индивидуалност в Бербатов

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи, че Димитър Бербатов и Патрис Евра нямат правото да подлагат на критика възпитаниците му, тъй като самите те не имат качествата, за които претендират.

Бившите футболисти на Манчестър Юнайтед споделиха мненията си, че играчите на " жителите " не имат нужните качества, с цел да стигнат до финала в Шампионска лига. Английският първенец позволи две попадения в полуфиналния мач-реванш в Шампионска лига против Реал Мадрид и отпадна от конкуренцията след продължения.

" Става въпрос за качествата, които показахме в последните две минути от постоянното време на мача против Реал Мадрид. Играл съм против експерти като Бербатов, Сеедорф и Евра. Когато играх против тях, не видях у тях въпросните качества като темперамент и характерност. Във финала за Шампионска лига против Манчестър Юнайтед ги унищожихме. Те споделяха, че не притежаваме темперамент и характерност, тъй като допуснахме два гола за една минута. В последните 4 мача вкарахме 22 гола и в този момент започнаха да настояват, че притежаваме темперамент и характерност ", показа Пеп на конференцията преди турнирния конфликт с Уест Хем.



Манчестър Сити ще се изправи против " чуковете " на Олимпийския стадион в Лондон в неделя от 16:00 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР