Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа с похвали автора

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа с похвали автора
Коментари Харесай

Гуардиола засипа с похвали героя от Нюкасъл

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа с похвали създателя на хеттрик нощес против Нюкасъл Феран Торес, който имаше голяма заслуга за успеха с 4:3 над Нюкасъл. Сити на два пъти трябваше да изравнява, само че въпреки всичко стигна до успеха и към този момент води с 13 точки на върха. 12-ата поредна победа като посетител за тима е връх в британския футбол.

Феран Торес, който дойде от Валенсия за 20 милиона паунда предишният август, вкара един път до почивката и още два пъти през второто полувреме.

"Той се показва фантастично през целия сезон и е необикновено попълнение за нас. Феран е млад футболист, който може да играе на три позиции в офанзивата. Торес има необикновено бягане, когато е от втора позиция, само че може би би трябвало да помислим той да играе на върха на офанзивата. Защото всякога, когато е на върха на офанзивата, той усеща гола, има възприятието и вкарва гол, изяснява още каталунецът във връзка вчерашиния мач на 21-годишния състезател от Ла Лига.

Самият техничар също е удовлетворен, въпреки да не получаваше 100-процентови шансове да се потвърждава.

"За мене беше един сезон, в който се учех, привиквах и се приспособих с британския футбол. Премиършип е доста друго състезание, физически доста мъчно и тежко. Смятам, че следващата година ще бъда по-добър ", надява се той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР