Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, видимо бе разочарован

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, видимо бе разочарован
Коментари Харесай

Гуардиола: Не знам какво трябва да направя, за да спечелим Шампионската лига

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, очевидно бе отчаян от отпадането на " жителите " в полуфиналите на Шампионската лига.

В мача-реванш против Реал (Мадрид) на стадион " Сантиаго Бернабеу ", първенецът на Англия позволи проваляне с, макар че водеше с 1:0 до 89-ата минута. Така с общ резултат 5:6, Сити се елементарни с фантазията си да се класира на втори следващ край в Шампионската лига. " Гражданите " към този момент шеста поредна година не могат да намерят ключа към триумфа в най-престижния европейски клубен шампионат, под управлението на Гуардиола.

" Имахме положителни положения при 1:0 за нас да удвоим преднината си, не успяхме обаче да ги осъществяваме. Бяхме доста покрай финала, само че когато играеш против Реал (Мадрид) на техния стадион би трябвало да си вкарваш ситуациите. Трябваше да вложим повече старания в продълженията Реал (Мадрид) да не разгърне играта си, през второто продължение играхме по-добре, само че ни липсваха повече минути просто. Не мога да кажа дали заслужавахме да сме на край. Не знам какво би трябвало да направя, с цел да спечелим Шампионската лига. Сега ни липсва финала. Засега съм тук, ще забележим какво е предрекло бъдещето ", съобщи Хосеп Гуардиола.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР