Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е убеден, че неговият

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е убеден, че неговият
Коментари Харесай

Гуардиола: Невъзможно е да направим нов требъл, това се случва веднъж в живота

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е уверен, че неговият тим няма по какъв начин да повтори достижението си от предишния сезон, когато стигна до популярен требъл, печелейки Висшата лига, Шампионската лига и ФА Къп. 
 Кайл Уокър остава в Сити до 2026 година
Кайл Уокър остава в Сити до 2026 година

Няма да върви в Байерн

" Това се случва един път в живота. Невъзможно е да реализираме още веднъж това, което направихме през предишния сезон. Изкачихме най-високия връх, само че през последните два дни слязохме от него и в този момент започваме изначало. Всички имаме едно и също желание. Ще има доста компликации по пътя към това да се изкачим още веднъж допустимо най-високо. Нашият футбол, нашето равнище, нашият нрав ще дефинират какъв ще бъде сезонът ни ".

Пеп добави, че новите попълнения Йошко Гвардиол и Матео Ковачич са подготвени и могат да вземат присъединяване в утрешния дуел против Бърнли на " Търф Моор ", с който се поставя началото на новия сезон в Премиър лийг.

Гурдиола още веднъж изрази паниката си, че календарът ще бъде още по-натоварен спрямо предишния сезон поради присъединяване на Сити в Световното клубно състезание и дуела за Суперкупата на Европа.

" Ходим на срещи с управителните фактори в УЕФА и Премиър лийг, само че те не ни обръщат никакво внимание. Не ни доближават дните, с цел да играем във всички тези мачове от всички шампионати. Когато тим от Премиър лийг не играе в Европа, не е проблем, само че не може да се твърди, че се състезаваме при идентични условия, тъй като ние имаме повече мачове ", съобщи Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР