Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола очаквано изрази недоволството си

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола очаквано изрази недоволството си
Коментари Харесай

Гуардиола: Рашфорд бе в засада, съдиите трудно взимат решения на тези стадиони

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола предстоящо изрази недоволството си от изравнителния гол на Манчестър Юнайтед в дербито сред двата тима, приключило с поврат и победа за " алените дяволи ".

Бруно Фернандеш направи 1:1 в 78-ата минута, откакто преди този момент Маркъс Рашфорд, който бе в състояние на засада, нападна топката, само че не игра с нея.

Първоначално страничният рефер подвигна вярно флага си, само че по-късно основният арбитър Стюарт Атуел зачете попадението. Гуардиола съобщи, че знае, че на " Олд Трафорд " е мъчно съдиите да взимат верните решения. Испанецът обаче показа мнението, че неговият тим е изиграл приказен мач.
 Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 2:1 в мач от Висшата лига
Юнайтед е стопанин на Манчестър! " Червените дяволи " нокаутираха Сити с късен поврат на " Олд Трафорд "

" Червените дяволи " се приближиха на 6 точки от върха

" Мачът бе в действителност добър. Ние играхме добре, само че те бяха невероятни в преходите сред другите етапи. Наказаха ни тъкмо с това. Поздравления за Юнайтед! Аз обаче съм горделив, че дойдохме тук и играхме по този метод, с подобен темперамент. Направихме приказен мач. Не ми пука дали ще спечелим " Карабао Къп " или Премиър лийг, откакто се представяме по този метод. Така е от доста, доста години. Има доста точки, за които да се играе. Ще се опитаме.

Изравнителният гол? Рашфорд бе в засада, не Бруно Фернандеш, и с дейностите си разсейваше нашия вратар и бранителите ни. Това е ситуацията. Знаехме къде играем. Трудно е за реферите на тези игрища.

Можем да се подобрим в предни позиции. Нашите офанзивни играчи не бяха толкоз решителни. Съперникът тичаше крепко и ни наказа на контраатаки. Нищо не се е случило. Знам по какъв начин би трябвало да реагираме. Завършихме пред тях пет или шест години подред ", съобщи Гуадиола след дербито.
 Манчестър Юнайтед с няколко достижения след звучната победа на Сити в градското дерби
Манчестър Юнайтед с няколко достижения след звучната победа на Сити в градското дерби

Това бе триумф №1800 вкъщи за Манчестър Юнайтед в историята на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР