Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви в интервюто си след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви в интервюто си след
Коментари Харесай

Коментарът на Клоп за решенията на ВАР и случката със Салах

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи в изявлението си след края на мача с Брайтън, че решенията на ВАР и основният рефер са били верни. Интервюиращият се усъмни в искреността на тези думи на германеца, който в последните секунди на дуела приветства саркастично основния рефер Стюарт Атуел и неговата бригада, само че Клоп съобщи, че не желае не негов тил медиите на вършат заглавия и остана на позицията си.

Ливърпул изпусна успеха, откакто в 93-тата минута домакините получиха дузпа след намесата на ВАР. Преди това пък два гола на мърсисайдци бяха анулирани благодарение на технологията след засади, като първата от тях бе извънредно тънка и графиките не убедиха, че Мохамед Салах е бил зад защитата.

При първата засада мисля, че обстановката с Мо беше доста тънка, само че ние към този момент сме привикнали, че може да се свирят такива поради това, че подмишницата ти или клубната емблема на рамото е зад линията. Така че, в случай че в този момент пръстът е бил по-напред, то това е явна засада. Другата, която бе свирена на Садио, бе очевидна. Дузпата е такава, каквато е. Мисля, че решенията бяха точни, да ".

Запитан дали в действителност мисли по този начин, в случай че капитанът Джордан Хендерсън е изразил мнението, че дузпа няма, Клоп отговори: " Опитвате се още веднъж да сътвори заглавия за моя сметка. И да кажа в този момент " Не, не беше "... съдията я отсъди. Винаги се пробвате. Давам отговор и не сте удовлетворени. Какво желаете да чуете? Казах, че е дузпа, тъй като реферът я отсъди, откакто гледа повтаряне ".

За обстановката с Мохамед Салах, който отхвърли да поздрави Клоп, откакто бе сменен през втората част, германецът съобщи следното: " Ако Мо се усмихва, когато напуща терена, значи нещо не е наред. Разбирам на 100%. Проблемът е, че той имаше ковид, нямаше го 10 или 12 дни, тренира един път, след което игра 60 минути. Три дни по-късно още веднъж игра. Затова би трябвало да бъдем деликатни. Не му харесва, само че това е ситуацията ". Премиър лийг 10 кръг, събота 28 ноември  Брайтън 1:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР