Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп заяви, че футболистите му

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп заяви, че футболистите му
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Нужно е да играем на най-високо ниво, за да имаме шанс срещу Интер

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп съобщи, че футболистите му би трябвало да играят на най-високо равнище с цел да имат късмет да отстранят Интер от 1/8-финалите на Шампионска лига. Специалистът приказва пред медиите преди срещата сред двата тима на следващия ден.

" Това е един от тези дуели, които сигурно щях да виждам по малкия екран, в случай че не бях на стадиона. Това е, което Шампионската лига би трябвало да бъде. Говори се доста за промени или промени, само че довечера ще гледаме Реал (Мадрид) против ПСЖ и Спортинг против Манчестър Сити, а на следващия ден сме ние против Интер. Това е първокласен футбол.

Изправяме се против един извънредно мощен тим. Италианците са добре проведени и тренирани, като демонстрират нужната досетливост на терена и разполагат с положителни индивидуалисти. Нужно е да играем на най-високо равнище, с цел да имаме късмет. Разликата сред Интер и Бърнли е голяма в някои аспекти, само че това отново е футбол. Интер е топ, топ, топ противник с топ футболисти и топ управител.

Николо Барела няма да играе, което не е неприятно за нас. Той е класен футболист, който разполага с всички качества, които бихте желали от един халф. Но на негово място може да забележим Артуро Видал, който е доста умел. Навсякъде той е бил на топ равнище. Така че не съм уверен, че отсъствието на Барела е преимущество за нас. Иначе чакам с неспокойствие да видя Иван Перишич, с който сме печелили дубъл в Борусия (Дортмунд). Наистина го одобрявам.

Гостуваме в първата среща, само че това не е решаващо, тъй като не желаеме да се постанова да разчитаме прекомерно доста на реванша. Излизаме, с цел да реализираме добър резултат. Правилото за головете на непознат терен към този момент го няма, а аз го харесвах. Не съм сигурен за какво тъкмо го отстраниха, само че в последна сметка няма изключително значение за метода, по който ще играем. По принцип ще се опитаме да спечелим още първата среща ", сподели Клоп.
 Огромно сърце: Садио Мане заплати за лекуването на дете, чиито родители не можеха да си го разрешат
Огромно сърце: Садио Мане заплати за лекуването на дете, чиито родители не можеха да си го разрешат

Достойна постъпка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР