Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че шансовете на мърсисайдци

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че шансовете на мърсисайдци
Коментари Харесай

Клоп: Наивно е да си мислим, че имаме шансове за титлата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че възможностите на мърсисайдци за купата са завършили след провалянето с 2:3 от Арсенал в неделя. Букайо Сака вкара победния гол от дузпа, с цел да изпрати " артилеристите " назад на върха във Висшата лига, като Ливърпул към този момент изостава от лидера с 14 точки. Поражението остави Ливърпул на 10-о място, единствено с две победи от първите си осем мача и Клоп установи, че неговият тим към този момент не е кандидат за купата. 

" Не участваме в конкуренцията за купата. Наивно е да седим тук и да мислим, че имаме шансове ", сподели германецът. „ Имаме проблеми сега. Арсенал е тимът във форма, водач в таблицата, само че ние имахме големи проблеми през днешния ден ", сподели Клоп. 

Наставникът на Ливърпул не смята, че промяната в схемата на игра е причина за загубата. „ Мисля, че головете, които допуснахме, нямат нищо общо със схемата на игра. Ние сме в сложен миг и желаеме да преминем през това дружно. Това е, върху което работим ", сподели още Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР