Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново акцентира върху това колко

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново акцентира върху това колко
Коментари Харесай

Клоп: Английският ми не е толкова добър, за да обясня колко важно беше да бием Сити

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп още веднъж подчертава върху това какъв брой скъп е бил триумфът на отбора му с 1:0 над Манчестър Сити в миналия конфликт от Премиър лийг. Дори след този резултат обаче “червените ” са на 10 точки зад първенците, които пък даже не са водачи.

“Представихме се супер в един доста тежък мач - съобщи германецът. - И съдиите имаха доста работа. Английският ми език не е толкоз добър, с цел да мога да обясня какъв брой значим е този резултат за нас. Откъдето и да го погледнеш, нуждаехме се от тази победа. ”

“Когато си почнал сезона толкоз едва, стигаш до миг, в който си казваш, че оттук насетне всички мачове са финали ”, продължи Клоп.

В срещата на “Анфийлд ” в неделя той получи червен картон поради невъздържано държание - обиди към един от съдиите. “От години знам, че би трябвало да внимавам, само че от време на време споделям това, което мисля. По принцип в никакъв случай не ми е било цел да критикикувам някого или каквото и да е там. Обикновено съумявам да се управлявам, само че не съумях в тази обстановка ”, призна си той.

В сряда Ливърпул приема Уест Хам в среща от междинния кръг на Висшата лига. “Уважаваме този противник, тъй като той ни е сътворявам проблеми. “Чуковете ” разполага с качестени футболисти ”, приключи Клоп.
 Клоп удостовери неприятна за Ливърпул и Португалия вест Клоп удостовери неприятна за Ливърпул и Португалия новина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР