Мениджърът на Ливърпул“ Юрген Клоп обяви след победата над Рома“

...
Мениджърът на Ливърпул“ Юрген Клоп обяви след победата над Рома“
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Играхме перфектно 80 минути

Мениджърът на „ Ливърпул “ Юрген Клоп разгласи след успеха над „ Рома “ с 5:2, че неговият тим е играл отлично в продължение на 80 минути и е постигнал добър турнирен резултат. Мърсисайдският отбор ще излезе за победа и в ответния мач в Рим на 2 май, безапелационен е немския експерт..

" Играхме идеално някъде към 80 минути, в защита направихме единствено една неточност. Разбира се, щяхме да се радваме повече на 5:0 или 5:1, само че и 5:2 е превъзходен резултат. Възнамеряваме да играем нашата си игра и в Рим. Можехме да вкараме и още попадения. Всичко това са положителни моменти, само че ние не го усещаме по този начин, защото ни означиха два гола. Сега би трябвало да проучвам положителните страни в нашата игра. 

Резултатът несъмнено е добър и не съм си представял подобен излаз преди мача. Травмата на Окслейд-Чембърлейн наподобява сериозна. Лош знак е, когато наподобява по този начин преди проучванията. Това е огромен удар за нас ", разяснява Клоп.

Колегата му Еузебио ди Франческо призна превъзходството на противника, само че и разгласи, че „ Рома “ ще продължи да се бори и има вяра в чудото.

" Не може да продължаваме да живеем с подвига против „ Барселона “. Ако продължим да губим по този метод и да бъдем преодолявани с лекост от противника, ще свалим града.

Не мисля, че опитът с трима бранители е неточност. Играхме в тази скица и в първите 20 минути, когато се представихме на равнище, тъй че не това е казусът. Губехме единоборствата един на един и не успявахме да задържим топката. Нормално е запасите да влеят прохлада и е хубаво, че върнахме два гола, тъй като има и реванш и към момента може да обърнем нещата в своя изгода.

Ако не вярваш, че може всичко да се случи в тези мачове, изобщо не би трябвало да играеш. Тактиката за съответния мач няма никакво значение, в случай че не може да задържим топката и да дадем обикновен пас. 

Сега сме в същата обстановка като с „ Барселона “. Загубихме 1:4 първия мач и взехме реванша с 3:0. Имаме потребност от същото и против „ Ливърпул “. Ще видите друг „ Рома “ след седмица ", съобщи италианецът.     
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР