Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не вярва отборите, които са

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не вярва отборите, които са
Коментари Харесай

Клоп: Юнайтед ще вземе точките, от които се нуждае

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не има вяра тимовете, които са пред мърсисайдци в борбата за топ 4, да изгубят толкоз точки до края на сезона, че „ алените “ да съумеят да влязат в четворката. Вчера Манчестър Юнайтед отстъпи на Брайтън и остана на четири точки пред Ливърпул, който е в серия от пет следващи победи. Клоп съобщи, че тимът ще направи всичко допустимо да свърши своята работа, само че чака „ алените дяволи “ също да вземат нужното, да запазят мястото си пред мърсисайдци.

„ Останалите тимове са пред над и в случай че те печелят своите мачове, нямаме късмет. Има и такива, които сега са зад нас, само че могат да завоюват всичките си мачове до края. Брайтътн е тъкмо подобен тим, имайки поради по какъв начин играха нощес. В момента имаме 59 точки. Можем да съберем най-много 71. Юнайтед има 63 и се нуждае от осем от 15-те вероятни точки, които може да завоюва. Мисля, че ще вземе точките, от които се нуждае. Ние обаче си имаме задоволително работа. Мачът с Брентфорд ще е доста сложен. Те в действителност са положителни на контраофанзива. Играчите и мениджърът им са страхотни. Всичко, което можем да създадем, е да свършим нашата работа. Имайки поради метода, по който тимовете от топ 4 играха през целия сезон, не наподобява някой от тях да загуби повече мачове, в сравнение с ще завоюва до края. Искаме да приключим сезона допустимо на първо време в класирането. Това може и да е петото място. Тотнъм, Брайтън и Брентфорд обаче евентуално също се борят за това.

Имахме потребност от миг, в който да почувстваме, че тръгваме в вярната посока. Това беше второто полувреме против Арсенал. Беше в действителност значимо. Ако тя бяха вкарали три или четири гола, щяхме да стигнем най-ниската си точка. Завърнахме се и даже можехме да спечелим “, съобщи Клоп на днешната си конференция.

Германецът бе помолен да разяснява и слуховете, че Джеймс Милнър се схванал с Брайтън да премине при „ чайките “ след края на сезона, а по същото време Ливърпул договаря за трансфер на халфа на Брайтън Алексис Мак Алистър.

„ За Мили мога да кажа, че през години, включително и в последните месеца, постоянно сме имали добра връзка. Той знае какъв брой доста го оценявам и бих желал да продължа да работя с него. Решението обаче ще бъде негово и в избран миг той ще го разгласи. Нищо от позитивните неща през последните седем години нямаше да се случи без него. Вие първи ще научите, в случай че нещо се случи. Нямам какво да кажа по другия въпрос “.

„ Диого Жота продължава да има проблеми с гърба. Има набито ребро. Боби Фирмино към момента не тренира с тима. Надяваме се да се причисли към заниманията през идната седмица. Тиаго ще бъде опериран и е навън до края. За Хендо ще забележим. Вчера беше на скенер, само че към момента нямаме резултатите “, добави Клоп по отношение на новините към състава преди утрешното домакинство на Брентфорд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР