Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е съгласен с упреците,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е съгласен с упреците,
Коментари Харесай

Клоп: В Ливърпул няма симуланти! Кръв ли трябва да има?

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е склонен с упреците, че някои от футболистите му падат за нарушавания. Германецът е неудовлетворен поради изказванията, че Мохамед Салах си е послужил със симулация, с цел да завоюва дузпа против Арсенал в миналото дерби от Премиър лийг в събота. Тогава реферът уточни бялата точка след единоборство сред голаджията и бранителя Сократис.

“В нашия тим нямаме симуланти - отсече наставникът. - Това не беше симулация, както не беше обстановката и другата дузпа за нас. Кръв ли би трябвало да има, с цел да е чист углавен удар?! Не мисля по този начин. При ситуацията със Салах, в случай че той не беше арестуван и беше оставен да направи още една крачка и да стреля - а ние знаем, че той е доста мощен в това - то обстановката е ясна. А и реферът беше близо, той взима решенията.”

Next up: @ManCity v @LFC pic.twitter.com/OZGHZkzkUj
— Premier League (@premierleague) December 31, 2018
Мърсисайдци завоюваха с 5:1 над “топчиите” и имат 7 точки преднина пред Манчестър Сити. В четвъртък вечер е огромният конфликт сред първия и втория. Премиър лийг 20 кръг, събота 29 декември  Ливърпул 5:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР