Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да отнесе сериозно наказание

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да отнесе сериозно наказание
Коментари Харесай

Наказват Юрген Клоп за изригването му срещу съдиите?

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да отнесе съществено наказване поради невъздържаното си държание по време и след трагичната победа на отбора му над Тотнъм през вчерашния ден с 4:3, както и за мненията си след мача. Мърсисайдци измъкнаха триумфа в последните секунди на мача с гол на Диого Жота в последните секунди на мача, а след попадението немският наставник  спринтира и се израдва бурно в лицето на четвъртия арбитър Джон Брукс, като даже разтегна сухожилие.

След мача Клоп продължи с офанзивите си към съдиите, като бе гневен поради решението на основния арбитър Пол Тиърни, който отсъди директен свободен удар за Тотнъм, довел до изравнителния гол  за 3:3 на Ричарлисон. Мениджърът на Ливърпул съобщи в ефира на Sky Sports: " Това, което той (Тиърни) ми сподели тогава, когато ми даде жълтия картон... Това не е допустимо. Но не е и обикновено ", добавяйки, че съдията му е споделил нещо " недопустимо ".

Клоп сподели още: " Имаме своята история, история с господин Тиърни. Наистина не знам какво има този човек срещу нас. Той постоянно ще споделя, че няма нищо, само че това не е правилно. Не може да е по този начин, не разбирам това. Не може да бъде. Наистина не съм сигурен дали е поради мен, по какъв начин ме гледа. Не го разбирам ”.

“Наистина нямам проблем с нито един човек, не и с него. Но отново споделям. Той беше арбитър когато гостувахме на Тотнъм предишния сезон, когато Хари Кейн не получи червен картон. А Хари Кейн, аз обичам този състезател, какъв състезател,не желая да получава червен картон - само че в този мач беше червен картон.  И тникой не го попита господин Тиърни за това, тъй като те не би трябвало да обясняват обстановки. Така че това е в действителност комплицирано и е мъчно да се разбере, а при насладата ми пред четвъртия формален представител не съм споделил нито една неприятна дума ”, продължи с тирадата си немският експерт.

Тези мнения могат да донесат на Клоп наказване да води Ливърпул и сериозна санкция, като е прекомерно допустимо Английската футболна асоциация да предприеме следствие против немския управител.

Ръководният орган на съдиите в Англия пък излезе с изказване в неделя вечерта, в което се споделя: “ Наясно сме с мненията, направени от Юрген Клоп след мача на неговия тим с Тотнъм. След като прегледахме напълно аудиозаписа на отсъжданията на съдията Пол Тиърни, можем да потвърдим, че той е работил професионално от самото начало, в това число при отправянето на предизвестието към мениджъра на Ливърпул. Затова изрично отхвърляме всевъзможни догатки, че дейностите на Тиърни са били неточни ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР