Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира домакинското равенство на

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира домакинското равенство на
Коментари Харесай

Клоп: Ще се борим в Лига Европа, нека направим този турнир наш

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, разяснява домакинското тъждество на тима си от 1:1 против отбора на Астън Вила в срещата от предпоследния 37-ия кръг на британската Висша лига. Германецът остана отчаян от резултата, само че въпреки всичко посочи, че неговите играчи са се борили до край.

„ Без значение по какъв начин гледаме на мача с Астън Вила, този резултат е разочароващ. Борихме се за място в зона Шампионска лига, само че противниците събраха повече точки. Искаше ми се интригата да се резервира до идната седмица, само че не успяхме. Ще се борим в Лига Европа. Нека създадем този шампионат наш. Не съм толкоз капризен. Това, че спечелихме билет за този шампионат, единствено по себе си е достижение, тъй като и там ще имаме съществени противници. Нека да забележим какво можем да създадем там “, съобщи Клоп, представен от BBC.

С равенството Ливърпул остана на 3 точки зад третия и четвъртия Нюкасъл и Манчестър Юнайтед, които имат и мач по-малко и ще се нуждаят от равенства, с цел да си подсигуряват присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. „ Свраките “ би трябвало да изиграят мача си от кръга на 22 май (понеделник) против Лестър, който се бори за оцеляване, до момента в който на 24 май (сряда) „ алените дяволи “ домакинстват на Челси в отсрочен мач от 32-ия кръг на Висшата лига.

В последния ден от шампионата - 28 май (неделя), Ливърпул ще гостува на към този момент изпадналия Саутхемптън, до момента в който Нюкасъл ще пътува до Лондон за аудиенция против Челси, а Манчестър Юнайтед приема Фулъм.

Jurgen Klopp on the season:

“I think the whole season is rather a season where we qualify for Europa League than for Champions League. We were for too long not good enough or ourselves. I think we made it pretty exciting. I didn’t think that was possible seven weeks ago, the…
— Anfield Watch (@AnfieldWatch)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР