Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира, че той, а също

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира, че той, а също
Коментари Харесай

Клоп: Ще помагаме на Салах и Мане за Златната топка

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява, че той, а също и тимът ще оказват помощ с каквото могат на двете звезди в офанзива Садио Мане и Мохамед Салах, с цел да бъдат измежду главните кандидати за „ Златната топка”.

Садио Мане: Не ни е боязън от Юнайтед, можем да бием всеки

Сенегалецът и египтянинът заформиха ужасно атакуващо трио с Роберто Фирмино, като несъмнено Салах притегля най-сериозно внимание от тримата. Бившият ас на Рома към този момент надвиши котата от 30 гола във всички шампионати през дебютния си сезон за „ червените”.

Докато Мо Салах продължава да бележи в съвсем всеки мач, то сигурно ще бъде един от главните кандидати за разрушаването на двуполюсния модел сред Кристиано Роналдо и Лионел Меси през последните 10 години.

Окслейд-Чембърлейн: С тези тримата начело е елементарно

„ С каквото можем да помогнем, ние ще го опитаме (по отношение на Златната топка – б.р.)”, разяснява Клоп. „ Африканските футболисти не се разграничават по нищо от останалите. Аз самият виждам единствено футболните умения.”

„ Имах проблем с Купата на Африканските народи. Тя значеше, че те трябваше да пропуснат 4, 5, 6 мача. Не ми харесваше. Сега съм почитател на новото решение шампионатът да се организира през лятото. Това ще отвори пазара за африканските футболисти.”

„ Ако можем по някакъв метод да доближим Мо и Садио до „ Златната топка”, ще го направим”, добави Клопо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР