Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че иска да види

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че иска да види
Коментари Харесай

Клоп иска да види реакция срещу Арсенал

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че желае да види реакция от играчите си в идния в неделя мач с Арсенал.

Според германеца футболистите се показват незадоволително, като той бе изключително неудовлетворен от играта при равенството 0:0 с Челси във вторник. Резултатът смъкна " алените " до осмо място в класирането на Висшата лига с 43 точки от 28 мача и им донесе четвърти следващ мач без победа.

Въпреки проблемите си, от началото на сезона Ливърпул има единствено една загуба на своя " Анфийлд " в шампионата и Клоп се надява да види показване покрай това от последното домакинство, когато мърсисайдци завоюваха със 7:0 против Манчестър Юнайтед.

" Мачът с Челси е история, а в този момент имаме нов късмет да се потвърдим. Ще се опитаме да се представим почтено, само че ще ни би трябвало поддръжката на почитателите ", сподели немският управител.

" Играем вкъщи и това ни задължава да покажем реакция и по-добра игра ", сподели още той.

Ливърпул загуби с 2:3 от Арсенал през октомври, само че на " Анфийлд " има шест следващи победи против лондончани във Висшата лига, като във всяка една от тях отборът вкара най-малко три гола.

Клоп не пропусна да похвали и сътрудника си Микел Артета, под чието управление Арсенал е преди всичко в класирането с пет точки преднина пред първенеца Манчестър Сити, само че и мач повече.

" Знам, че хората споделят клишето, че на мениджърите им би трябвало, само че Микел изцяло оправда всяка една минута, която му бе дадена. Той бе напрегнат, когато нещата не се получаваха, само че сега те са на върха. Отборът им е доста стабилен, направиха страхотни прехвърляния и това води до непоклатимост. В момента те употребяват тъкмо нея ", сподели още Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР