Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп гледа положително на загубата от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп гледа положително на загубата от
Коментари Харесай

Клоп: Вече можем да играем освободено

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп гледа позитивно на загубата от " Уотфорд ", която спря съвършената серия на алените във Висшата лига. Според немския експерт провалянето ще понижи напрежението в тима.

" От в този момент нататък още веднъж можем да играем освободено футбол. Не е належащо да се пазиме, с цел да опитаме да стигнем до върхове. Можем просто да гоним победи, както постоянно вършим ", сподели Клоп след мача с " Уотфорд ".

Загубата с 0:3 беше първа за " Ливърпул " от 423 дни. Тя пристигна, откакто отборът беше спечелил 26 от 27-те мача до момента в шампионата. Червените се бяха прицелили в достижението на " Арсенал ", който остава единственият клуб без проваляне в границите на един сезона във Висшата лига.

Серията на " Ливърпул " спря на 44 следващи дуела без загуба. Това второто най-хубаво достижение в историята на британския футбол по-късно на " Арсенал " (49). В допълнение отборът на Клоп изравни върха на " Манчестър сити " от следващи победи в шампионата (18).

" Не е елементарно за пояснение за какво и на нас не ни се получи през днешния ден, само че не трябва да го одобряваме като най-голямата сензация в света на футбола. Загубихме просто една борба и аз не одобрявам случилото се за неприемливо. Този мач беше значим, само че провалянето в него не е най-голямата злополука ", добави Клоп.

Червените са се устремили към първа купа във Висшата лига от 30 години. Десет кръга преди края " Ливърпул " има преднина от 22 точки пред втория " Сити ", който е с мач по-малко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР