Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, естествено, бе много ядосан след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, естествено, бе много ядосан след
Коментари Харесай

Клоп: Съдийското извинение не ни носи точки

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп, естествено, бе доста сърдит след загубата 1:2 при гостуването на " Тотнъм " в 7-ия кръг на британската Висша лига, пристигнала след автогол на Жоел Матип в шестата минута на добавеното време, както и поради погрешно анулирания гол на Луис Диас през първото полувреме поради засада, плюс двата червени картона за играчи на " мърсисайдци ".

" Голът на Диас, при който бе отсъдена засада - такава няма. Съдиите сложиха линиите погрешно ", разяснява Клоп, по отношение на решението на реферите след преразглеждането на обстановката със системата за видеоарбитраж - ВАР. Топката е в краката на Мохамед Салах. Те не отсъдиха вярно момента, в който Салах подава.

Трудно е да приемем това. После си отбелязахме автогол, което също е мъчно за приемане. При първия червен картон нарушаването не е толкоз неприятно. Изглежда друго на занимателен кадър. Той стъпва върху топката. Първото нарушаване на Диого Жота не е за жълт картон, а по-късно получи втори ", продължи немският ментор на " Ливърпул ".

Ръководството на съдийската организация разгласява изказване след мача, наричайки решението при обстановката с анулирания гол на Луис Диас " забележителна човешка неточност ".

" Това беше ясна и явна фактическа неточност и трябваше да докара до отсъждане на гол посредством интервенция на ВАР ", се споделя в изказването, с което се дава обещание осъществяването на цялостен обзор на събитията, довели до грешката.

" Това опрощение не ни носи точки ", разяснява Клоп.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР