Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, е призовал собствениците от

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, е призовал собствениците от
Коментари Харесай

Клоп постави ултиматум на собствениците на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, е призовал притежателите от FSG да го поддържат на трансферния пазар през лятото, откакто ужасният сезон на мърсисайдци продължи с тежката загуба с 2:5 от Реал Мадрид на „ Анфийлд “ в първи мач от 1/8-финалите в Шампионската лига по-рано през седмицата.

Сега клубът е изправен пред угрозата да не се класира за най-престижния клубен шампионат, в случай че не промени формата си в идващите мачове, а The Telegraph оповестява, че Клоп желае съществени вложения, без значение дали ще се класира за Шампионската лига през идващия сезон или не.

Изданието продължава, че германецът желае да му бъде обезпечено всичко належащо, с цел да възвърне Ливърпул и това не би трябвало да зависи от класирането в Шампионската лига, защото той приканва притежателите от Fenway Sports Group да реагират на сериозните вложения, които вършат противниците им от Висшата лига.

Основната цел за мърсисайдци през лятото ще бъде полузащитникът на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, който се чака да коства към 130 милиона паунда. Интерес към него обаче има още от страна на Манчестър Сити и Реал Мадрид.

Klopp calls on FSG to back him in a pivotal summer for the club

✍️
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР