Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че скоро

...
Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че скоро
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата: Стегнете си коланите, ще бъде интересно

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, съобщи, че скоро нескрито ще излязат детайлности за връзките сред българския боксьор и репортерката Джени Суши, които са доста забавни.

Лицензът на Кобрата за щата Калифорния беше лишен, откакто тя и адвокатката Глория Олред желаеха цялостно следствие на дейностите на Кобрата. След успеха над румънеца Богдан Дину репортерката взе изявление от Пулев, по време на което той изненадващо я целуна.

" Решение на комисията няма. Това са административни ограничения, които занапред ще се преглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя употребява своите права. Тепърва ще излязат доста обстоятелства. Не мога да разисквам, не мога да имам законен спор. Стегнете си коланите, ще има доста картини, които ще излязат нескрито. Всеки може да съди за себе си. Тя очевидно е взела участие в тези картини, тъй че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде прегледана ", съобщи Гоцев пред bTV.



Самата Суши удостовери, че е била на празненството на българските боксьори след последните им срещи в Калифорния, само че единствено с цел да вземе изявленията. Докато Пулеви настояват, че тя е посочила фамилиарност с други мъже.

Лицензът на Пулев е лишен краткотрайно до чуването на двете страни на 14 май преди Атлетическата комисия в Калифорния. До тогава той може да се боксира в други щати и други страни.

" Временно му е лишен лиценза. Ще има чуване след няколко седмици. Няма суматоха. Изслушването е резонно, двете страни ще показват обстоятелствата си. Имаме задоволително обстоятелства да надделеем и да покажем на света същинската история, а не тази, която се показва сега.Стегнете си коланите, ще бъде много забавно. Тези обстоятелства ще излязат когато е време, в този момент не е. Кубрат Пулев може да се състезава в целия свят, България и Америка, откакто излезе всичко нескрито ", съобщи Гоцев.


Той и Пулев работят дружно от 2018 година насам, откакто българският боксьор се раздели с немската промоутърска организация " Зауерланд ". Двамата проведоха мача в София в края на предходната година, когато българинът победи Хюи Фюри и се трансформира в главен кандидат за международната купа в тежка категория на Световната боксова федерация (IBF), която е владеене на британеца Антъни Джошуа, както и по последната среща - с румънеца Богдан Дину в Коста Меса.

btvnovinite.bg

View this post on Instagram
Some pics from last Saturday Top Rank Boxing at the Hangar OC which was explosive from start to finish For more pictures go to @picsby_mitch @trboxing @dazn_usa #PulevDinu

A post shared by JAY BEE SPORTS (@jaybeesports) on Mar 26, 2019 at 9:32pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР