Мениджърът на Евертън - Франк Лампард призова своите футболисти да

...
Мениджърът на Евертън - Франк Лампард призова своите футболисти да
Коментари Харесай

Франк Лампард: Вече трябва да започнем да говорим за оцеляването на Евертън

Мениджърът на Евертън - Франк Лампард прикани своите футболисти да одобряват действителността и до края на сезона да покажат същинските си благоприятни условия, с цел да може отборът да резервира мястото си в британския хайлайф.

" Крайно време е да приемем действителността. Всички към този момент би трябвало да стартираме да приказваме за оцеляването и да си дадем ясна сметка къде се намираме. Ние сме в доста мъчно състояние, само че сами си създадохме големи проблеми.

Загубата от Бърнли направи по този начин, че да треперим за своето оставане и оттук насетне ще бъде извънредно мъчно. Продължавам да имам вяра и да съм оптимист, че ще се спасим, само че е значимо да стартираме да печелим точки.

Намираме се в сериозна заплаха и в случай че не създадем нещо, ще причиним огромна болежка на почитателите и на целия клуб. Всичко зависи от нас, това е истината ", сподели Лампард.

Евертън посрещат Манчестър Юнайтед на своя " Гудисън Парк " с вярата да реализира добър резултат, който да им помогне в борбата за оцеляване.
 Виейра: Имахме потребност от огромен мач
Виейра: Имахме потребност от огромен мач

Мнението на треньора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР