Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че е извадил Давид

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че е извадил Давид
Коментари Харесай

Конте: Извадих Луис по тактически причини

Мениджърът на Челси Антонио Конте съобщи, че е извадил Давид Луис от състава за мача с Манчестър Юнайтед по тактически съображения. Изненадващо бразилският национал даже не беше на аварийна пейка при триумфа с 1:0 над Червените дяволи, а Андреас Кристенсен стартира като титуляр, което ускори въртящите се клюки в обществените мрежи, че връзките сред играча и треньора са мощно влошени.

Конте обаче настояваше в изказването си, че решението му е напълно тактически и изрично отхвърляше раздор сред двамата.

" Просто е. Треньорът има право да вземе най-хубавото решение за тима и нощес това беше Кристенсен да играе, а имахме Итън Ампаду на аварийна пейка. И двамата са положителни футболисти, които ще ни показват отсега нататък, изясни италианският експерт на първенците.

" Това взех решение нощес, може би друго ще реша по-нататък. Нормално е. Аз би трябвало да взема най-хубавото решение за клуба, а не за обособен футболист. Единственото нещо, което мога да кажа, че е тактическо решение. Нормално е и може да се случи на всеки един от моите футболисти. А Кристенсен изигра необикновен мач, удовлетворен е експертът.

След като бяха съкрушени с 0:3 от италианския Рома през седмицата в Шампионската лига, " сините " от Лондон направиха впечатляващ мач против Юнайтед нощес. Червените дяволи натиснаха в един миг, с цел да търсят изравняването, само че определените от Конте хора се оправиха и удържаха трите точки.

" Трябва просто да се насладим на успеха. Играхме с доста сила, пристрастеност и възторг. Tова са доста позитивни неща- желанието на моите играчи, битката и желанието всеки да помогне на другия. Фантастична проява на екипен дух. През този сезон по ред аргументи започнахме с много проблеми. Но се вижда, че проблемите не могат да ни пречупят, удовлетворен е Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР