Метеорологичната служба даде своята присъда относно това дали Обединеното кралство

...
Метеорологичната служба даде своята присъда относно това дали Обединеното кралство
Коментари Харесай

Решение на Метеорологичната служба относно „прогнозата за гореща вълна, при която Обединеното кралство ще бъде по-горещо от Турция“

Метеорологичната работа даде своята присъда по отношение на това дали Обединеното кралство е готово за гореща вълна идната седмица, при която температурите може да се повишат по-високо от Турция.

Картите от WXCharts демонстрират, че температурите може още веднъж да доближат 25C в Обединеното кралство идната седмица, до момента в който в това време се предвижда, че Истанбул ще бъде почти 22C през същия интервал, което кара някои да спекулират дали това ще бъде „ най-горещият май в историята “.

Веселото време изглеждаше готово да разведри празничния понеделник на 27 май, след няколко дни на гръмотевични стихии, пороен дъжд и даже малко градушка. Но прогнозата на Метеорологичната работа е по-малко оптимистична за феновете на слънцето през идната седмица с повече превалявания, макар че температурите може да са „ малко над междинните “.

След къс интервал на изсъхнало и слънчево време предходната седмица дъждът се завръща с възмездие тази седмица и метеорологичната работа има жълти преду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР