Звездата от Фермата“ на Кларксън, Кейлъб Купър, съобщи на феновете

...
Звездата от Фермата“ на Кларксън, Кейлъб Купър, съобщи на феновете
Коментари Харесай

Звездата от „Фермата на Кларксън“ Калеб Купър признава, че е имал „няколко лоши дни“ у дома

Звездата от „ Фермата “ на Кларксън, Кейлъб Купър, заяви на почитателите си настояща информация за здравето на обичаното си куче.

Във видеоклип, споделен с неговите 2,5 милиона почитатели в Instagram, съкрушеният водещ разкрива, че кучето е претърпяло „ няколко неприятни дни “, откакто е погълнало нещо нездравословно, което е довело до незабавно пътешестване до ветеринаря и нощувка.

Калеб се вижда да кара трактора си в клипа, изглеждайки посърнал, до момента в който споделя: „ Имах няколко много неприятни дни с моето куче. Горкият човек изяде нещо, което не трябваше да яде. Вчера го закарах при ветеринаря, където остана да пренощува. "

Домашният любим, показа той, в този момент е " мощно замаян и се надявам да се оправи. Но мисля, че ми дължи към пет хиляди. Така че, има куче, което търси работа за него. Той може да кара трактори. Той въпреки всичко е лабрадор p> Но има цена за това тестване, добави той шеговито, „ Той е мощно замаян и се надявам да се оправи в този момент. Но мисля, че ми дължи към пет хиляди. Така че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР