Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби по всяка вероятност ще

...
Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби по всяка вероятност ще
Коментари Харесай

Де Дзерби пропуска мача с Манчестър Юнайтед?

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби по всяка възможност ще пропусне утрешния дуел на своя тим против Манчестър Юнайтед. Причината за това е, че италианецът се е разболял и сега се възвръща в дома си. Заради това той анулира днешната си конференция преди мача, а тренировката на тима бе водена от неговия помощник Андреа Малдера.

Все отново, в случай че на следващия ден Де Дзерби се почувства по-добре, в допустимо да бъде на скамейката.

Брайтън имаше и други случаи през този сезон, в които се справяше в мачовете без своя управител, защото италианецът получи две санкции да не води тима край страничната линия. Отборът обаче завоюва и двете срещи.

" Чайките " не престават да се борят за място в евротурнирите, като победа над Юнайтед ще ги изкачи до шестото място във краткотрайното класиране.

Брайтън надигра " алените дяволи " при започване на сезона, а неотдавна двата тима играха полуфинал за ФА Къп на " Уембли ", в който Манчестър Юнайтед завоюва след осъществяване на дузпи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР