Мениджърът на Арсенал Микел Артета смята, че в битката за

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета смята, че в битката за
Коментари Харесай

Артета: В битката за титлата има повече от два отбора

Мениджърът на Арсенал Микел Артета счита, че в борбата за купата в Премиър лийг са забъркани повече от два тима. „ Артилеристите “ имат преднина от две точки пред първенеца Манчестър Сити и от пет пред Манчестър Юнайтед, само че водачът във краткотрайното класиране е и с мач по-малко от другите два отбора. Утре Арсенал гостува на Лестър в дуел от 25-ия кръг.

„ Мисля, че има повече от два тима, които са забъркани в борбата за купата. Надпреварата е ежедневна. Срещу Лестър би трябвало да сме в действителност положителни, с цел да можем да ги победи, изключително като се има поради по какъв начин играят в последните седмици. Трябва да се опитаме да спечелим този мач, който ще е доста сложен.

Няма вести по отношение на новите контракти на Сака и Салиба. Искаме да задържаме най-хубавите си играчи. Искаме да създадем един дълготраен план, тъй че желанието ни е нашите най-хубави футболисти да обвържат бъдещето си с клуба.

Томас Партей не е упражнявал доста, само че наподобява може да бъде разполагаем за утрешния мач. Ще забележим по какъв начин ще тренира през днешния ден. Той е доста значим и ни липсваше в последните срещи, само че се надявам, че ще бъде разполагаем.

Габриел Жезус прави от ден на ден неща на подготвителното игрище. Коляното му не реагира на натоварването, което е позитивно. Бих желал да се върне допустимо най-скоро, само че би трябвало да съблюдаваме времевата граница, която ни сложиха лекарите и експертите “, съобщи Артета по време на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР