Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че равенството 2:2 срещу

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че равенството 2:2 срещу
Коментари Харесай

Артета: Трябваше да вземем мача с Ливърпул, пропуснахме две точки

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че равенството 2:2 против Ливърпул се е почувствало като две пропуснати точки, откакто лондончани пропиляха преднина от 2:0.

Габриел Мартинели и Габриел Жезус изведоха " артилеристите " напред в първия половин час, само че голът на Мохамед Салах върна Ливърпул назад и откакто египетският национал пропусна дузпа при започване на второто полувреме, Роберто Фирмино означи късен изравнителен гол.
 Юрген Клоп със смесени усеща след равенството с Арсенал
Юрген Клоп със смесени усеща след равенството с Арсенал

" Нито се веселя, нито съм сърдит "

" Когато допуснеш гол в края, това постоянно са две пропуснати точки, тъй като ги имаш и страдаш в избрани моменти. Чувството е " О, трябваше да го създадем ". Но в случай че сме почтени към себе си, те имаха четири огромни шанса да отбележат и дузпата. Трябва да се погледнем в огледалото и трябваше да се оправим по-добре през второто полувреме ", съобщи Артета.

" Започнахме доста добре, доминирахме, вкарахме първия гол и доведохме играта там, където искахме, и вкарахме втория и това беше моментът да вземем мача. Точно преди полувремето им дадохме вяра. Допуснахме гол и те сътвориха религия в тази специфична атмосфера и стадион.
 Ливърпул - Арсенал 2:2 в мач от Висшата лига
Ливърпул възкръсна против Арсенал на " Анфийлд " и препъна " артилеристите " по пътя към купата

Вижте детайлности

Второто полувреме беше доста друга история. Губехме всяка топка, изключително в рискови зони, и допуснахме положения пред нашата врата. Когато това се случи, настава безпорядък. Има доста обстановки в наказателното полето, мъчно е да се измъкнеш и тогава би трябвало да страдаш.

Разчитахме на огромни моменти в отбрана, където Арън Рамсдейл пое огромна част от това и те пропуснаха дузпата. Тогава можехме да решим мача, тъй като имахме три големи положения на контра, където те бяха претрупани, само че пропуснахме тази жестокост да вземем мача.

Гледайки двете полувремена, евентуално резултатът е обективен. Трябва да го вземеш. Големият урок евентуално е да играем по метода, по който го направихме през първото полувреме ", добави Артета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР