Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, остана изключително недоволен след

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, остана изключително недоволен след
Коментари Харесай

Артета бесен: Абсолютен позор е, че признаха този гол, направо ме е срам

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, остана извънредно неудовлетворен след загубата с 0:1 от Нюкасъл. Испанецът не скри разочарованието си от обстоятелството, че голът на „ свраките “ бе приет след дълъг обзор със ситемата ВАР, като имаше подозрения за нарушаване на Жоелинтон в хода на офанзивата, засада на голмайстора Антъни Гордън и допустимо излизане на топката отвън терена.

„ Как може да признаят този гол? Това е необикновено, напряко ме е позор. Абсолютен срам е, че признаха този гол. Това не е гол по доста аргументи, просто не е гол. Толкова е мъчно да се играе на това равнище, по тази причина е срамно да бъде приет подобен гол “, съобщи Артета.

„ Нюкасъл е топ тим, само че сега съм гневен. От 20 години съм в тази страна и ме е позор от това, което се случи. Срамно е, тъй като тук залогът е доста огромен. Опитваме се да вършим съществени неща на най-високо равнище всяка седмица. Когато не се оправяме добре, аз пръв подвигам ръка и поемам отговорност. Това, което стана е надалеч от равнището, което би трябвало да бъде в тази лига. Просто не е задоволително. Срам ме е, че бях част от това “, сподели още испанецът.

What an absolutely banger interview by Mikel arteta. Enough is enough. Need more than an apology this time. Replay minimum. Permanently sacking the refs if they have the balls. Permanently sacking Howard Webb. What do you think?
— Wenger Vision (@wengervision)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР