Мениджърът на английския Уотфорд Рой Ходжсън бе удостоен със званието

...
Мениджърът на английския Уотфорд Рой Ходжсън бе удостоен със званието
Коментари Харесай

Легендарен треньор каза край на кариерата си

Мениджърът на британския Уотфорд Рой Ходжсън бе почетен със званието Командор на Ордена на Британската империя (CBE) за заслугите си към футбола. 74-годишният експерт получи медала си от херцога на Кеймбридж принц Уилям на гала в Бъкингамския замък. След края на тържеството Ходжсън сподели, че ще напусне поста си при " стършелите " в края на сезона.

" Още когато излязох от пенсия и разгласих, че ще застана отпред на Уотфорд, бе ясно, че договорката е краткосрочна. За страдание този интервал завърши, само че аз се любувах на работата си. Не считам, че повече името ми ще бъде свързвано с някой клуб от Висшата лига ", сподели Ходжсън.

Той добави, че възнамерява да прекарва свободното си време дружно с жена си и сина си.

До края на сезона Уотфорд има да изиграе четири мача. Единствено знамение може да избави " стършелите " от изпадане, защото те изостават с 12 точки от избавителния бряг.

В дългата си треньорска кариера Ходжсън е водил националните тимове на Англия, Финландия, Швейцария и ОАЕ, както и повече от дузина клубни отбори, измежду които Интер, Ливърпул, Фулъм, Уест Бромич, Кристъл Палас, Блекбърн, Удинезе, Малмьо и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР